EVENIMENTE

Fii martorul unor evenimente de excepție,
susținute de Tempini și designeri de top, unde eleganța și originalitatea se îmbină armonios.

GRAND OPENING - TEMPINI SHOWROOM TIMIȘOARA

Tempini stabileaste noi standarde in materie de design si calitate a produselor prin intermediul unui nou concept lansat in showroom-ul de la Timisoara.

Prin „All in design„, compania aduce in salonul de prezentare din Calea Aradului piese de mobilier invelite in piele, in aluminiu sau confectionate din lemn de diferite tipuri. Se remarca si scaunele incastrate in rășină sau cu imbinari realizate manual de maestri tamplari in atelierele Timothy Oulton.

„Este mai mult decat un concept. Este un stil de viata pe care dorim sa il aducem in Romania, incepand din Timisoara. O sa urmeze si alte deschideri in toata tara. Vorbim de unul dintre putinele branduri la nivel mondial, care apeleaza la toate cele 5 simturi, vorbim de materiale de supercalitate pe care am dorit sa le aducem in Romania in primul rand pentru clientii nostri, evident, dar si pentru profesionistii din domeniu, arhitecti si designeri, care au acum ocazia sa le vada in direct. Sunt produse pe care le puteam vedea doar la marile targuri internationale din domeniu si foarte multe in productii cinematografice cu actori celebri care le-au folosit atat in propriile amenajari interioare, cat si in productiile cinematografice. Avem produse pe care au stat actori de la Hollywood, sportivi din Italia si Spania, nu aceleasi, ci produse similare, aceeasi colectie si calitate la care au apelat marile personalitati internationale, si cred ca este o dovada de curaj pentru a le aduce in Romania, si in Timisoara. Multa lume ne intreaba de ce nu am inceput in Bucuresti. Suntem convinsi ca Timisoara are nivelul de cultura necesar pentru a accesa astfel de produse„  a spus Gigi Nacev, director general Tempini.

LANSARE MAGNUM

“Respectăm trecutul, dar avem, intotdeauna, privirea orientată spre viitor.” Sub acest slogan, am lansat in, premieră in România, plăcile ceramice Magnum – un moment in care am deschis porţile spre o nouă dimensiune a designului ambiental. Una care oferă un “infinit” de posibilităţi de utilizare a plăcilor ceramice de mari dimensiuni, pentru că ele dau frâu liber creativităţii in spaţiile moderne contemporane.

AUTOMOBILE ISTORICE LA TEMPINI

Designul se află in tot ce ne inconjoară. În caroseria automobilelor, in amenajări, in casele noastre, in natură… iar, adesea, Tempini devine punctul de intâlnire al esteticului şi eleganţei.

Istoria şi rafinamentul îşi continuă drumul intotdeauna, iar noi vă oferim plăcerea de a le vedea in showroom-urile Tempini. Aici a fost şi punctul de intâlnire al unor remarcabile automobile istorice,  fabricate in perioada 1931-1954, ce au făcut turul României, şi care ajungând  in Timişoara, s-au oprit la Tempini, de unde au plecat mai departe in itinerariul stabilit.

MAGIE ȘI ILUZIONISM

Recordurile pe care tehnologia din induștria ceramică le inregistrează sunt unele de remarcabile. Într-un spaţiu public,  tranzitat, zilnic, de sute de oameni, am atras atenţia asupra acestui aspect prin …. magie. Unul dintre binecunoscuţii magicieni pe plan naţional, Lorenzo-Cristian Stancu, a realizat un număr spectaculos, demonstrând o idee simplă: că estetica la cel mai inalt nivel, nu este o iluzie. Pentru că astăzi, totul este posibil dacă există ingeniozitate şi tehnologie.

CHRISTMAS EVENT

Fiecare final de an inseamnă pentru noi un prilej de sărbătoare şi un moment in care celebrăm împreună cu apropiaţii,  colaboratorii, designerii, arhitecţii şi intreaga comunitate Tempini care s-a format de-a lungul timpului in jurul brandului. Acestea sunt momentele care marchează o etapă – una semnificativă in indeplinirea planurilor pe care ni le propunem să le realizăm împreună.